Η Computer Life (http://computerlife.gr/) ιδρύθηκε το 1984 με κύριο στόχο της να προσφέρει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα μηχανογραφικής οργάνωσης επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες μέσω ολοκληρωμένων και λειτουργικών συστημάτων. Από τα πρώτα της βήματα δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της οργάνωσης του κλάδου του ετοίμου ενδύματος και της κλωστοϋφαντουργίας.  Πελάτες της είναι οι Lola, Bodytalk, Rachel, Chief, Crool, Forel, Badila, Celestino, Med, Mini Raxevsky, Raxevsky, Energiers, Minerva, Mandarino, Charly, Ikks, Moritz, Edward jeans, Helios, Access Fashion, E-xclusive.

Οι εφαρμογές που αναπτύσει (Πλέξις, SMLXL, eshops, b2b platforms, Customer Loyalty, κλπ) καλύπτουν όλο το φάσμα της παραγωγικής, διοικητικής και οικονομικής διαδικασίας και διαχείρισης.

Επίσης συνεργάζεται με ελληνικές και ξένες εταιρίες προκειμένου να προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις, οι οποίες να πλαισιώνουν και να ολοκληρώνουν τα προϊόντα λογισμικού της όπως:

  • CREA CAD
  • FK Group CAM,
  • Κoppermann Tex-Design για τον σχεδιασμό του ενδύματος & Koppermann Tex-Store για το merchandising καταστημάτων ένδυσης,
  • Autex απλωτικά,
  • Mostoles Logistics συστήματα για το έτοιμο ένδυμα.

 Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων και της εισαγωγής νέων προϊόντων, ενδιαφερόμαστε για την κάλυψη θέσεων πρακτικής άσκησης φοιτητών του τμήματος.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν καλή γνώση χειρισμού υπολογιστών και Αγγλικής γλώσσας.

Για αποστολή βιογραφικών: Κεραδινίδης Γιώργος (gk@computerlife.gr)

Ημερομηνία:13-03-2017